Transporter vid flytt och städservice i Uppsala

Transporter vid flytt och städservice i Uppsala

Hej mina underbara följare!

Att flytta kan vara både roligt och jobbigt, kanske mest beroende på anledningen. Den här gången är det av en rolig anledning. Jag har snart pluggat färdigt i Uppsala och har redan ordnat med jobb på platsen där jag fick göra min praktik. Det betyder att jag inte behöver oroa mig över att flytta från min studentlägenhet utan kan med glädje flytta in i en mysig tvåa strax utanför centrum.

Då jag inte har så många att be om hjälp med flyttningen så har jag hittat en städservice i Uppsala som även hjälper till med transporter vid exempelvis flytt – perfekt för mig ju!

Kanske att det faktiskt också kan vara värt att nyttja deras städservice och låta dem göra slutstädet åt mig. Jag kommer vara så redo att lämna tillbaka nycklarna till min studentlya. Egentligen är det helt galet vilken hyra man får betala för en studentlägenhet, men är man i desperat behov av boende så är man ju bara tacksam att ha någonstans att bo. 

Jag har ändå trivts ganska bra, men aldrig riktigt bott in mig eftersom jag hela tiden haft känslan av att bo här ”så länge”. Vad som gjort det mysigt och hemtrevligt är seriekvällarna med vänner eller pluggdagar med kurskompisar. Några vet jag kommer stanna kvar i Uppsala och andra flyttar tillbaka hem dit de kommer ifrån eller vidare till något nytt ställe.

Då jag inte har bil så är det grymt skönt att ha hittat en firma som jobbar med transporter vid flytt och det var helt överkomligt pris dessutom. Nu ska jag sätta mig och plugga lite mer inför tentan jag har senare i veckan. Man får bara kämpa på nu in i det sista fram till examen!

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen! 


Kommentarer är stängda.