Redovisningstjänster i Huddinge

Redovisningstjänster i Huddinge

Hej mina fina följare!

För er som nyss hittat hit så kan jag berätta att jag heter Saga och bor i Huddinge, jag driver ett eget företag inom näthandel. Min nätbutik säljer garner främst till privatpersoner som gillar att sticka och virka. Nu har jag snart haft företaget ett år och jag klarar den löpande bokföringen själv än så länge. Jag tycker det är ganska roligt och ibland om jag kör fast så tar jag hjälp av en väninna som är revisor och kan väldigt mycket. Nu känner jag dock att jag gärna hittar en byrå som har redovisningstjänster i form av deklaration och årsredovisning.

Hur blev det just en nätbutik med garner undrar ni? Jo men först och främst tycker jag själv om att pyssla, sticka och virka. Det är ett intresse som har vuxit fram och sedan var det i samband med att jag skulle lägga ut lite restgarner på nätloppis, garner som jag själv inte hade användning för mer, som jag kom på att det kunde vara roligt att ha en nätbutik. Dessutom finns det stor efterfrågan på fina och billiga garner, så jag gav det ett försök och nu ett år senare håller jag fortfarande på och ser inte att jag ska sluta. Det väcks hela tiden nya idéer på hur att göra nätbutiken ännu bättre och hur jag kan göra för att ”sticka ut” (haha förstår ni?!) i mängden.

Firman som erbjuder redovisningstjänster som jag hittat och kommer ta hjälp av ligger också här i Huddinge, så det är smidigt att jag lätt kan ta mig dit och lämna mina papper. Jag har som tur är bra ordning på min bokföring och alla papper så det ska inte bli någon svår överlämning, allt för att underlätta och spara tid. Som småföretagare lär man sig snabbt att tid är pengar.

Hoppas ni vill fortsätta följa min resa som småföretagare och kreativ hobbypysslare.

Ha en fin dag!


Kommentarer är stängda.