Massage och löpträning i Kinna

Massage och löpträning i Kinna

God morgon mina fina läsare

Så var det måndag igen … känner du dig redo för en ny vecka?

I helgen var jag ute och sprang en härlig skogsslinga i Kinna, skönt med frisk luft och motion på samma gång. Och sedan hade jag en skön massage inbokad efter lunch. Det var välbehövligt för både kroppen och huvudet, det hjälper mig på något sätt att landa lite när det är mycket runt omkring.

Jag känner mig så nöjd med att jag lyckats komma igång så bra med träningen och ni som följer mig vet att jag träna för att springa Vårruset i vår. Jag sprang mycket som yngre men sedan tappade jag det liksom och nu var det många år sedan som jag löptränade. Därför tog jag hjälpa av en personlig tränare några gånger här på mitt gym i Kinna, för att lägga upp ett program.

Det känns bra och jag har långsamt lyckats trappa upp träningen och orkat springa lite längre för varje gång. Dock känns det i kroppen att den kräver mer återhämtning. För att mjuka upp stumma vader och en i övrigt ganska stel kropp så har jag insett att massage nog är ett bra komplement till träningen. Jag vill ju att det ska bli hållbart även på lång sikt och vill att kroppen ska byggas upp, inte brytas ner.

Massage är både skönt och välgörande och gör gott både för det fysiska och mentala måendet. Oavsett om du vill ha mental avkoppling eller kroppslig avkoppling så är massage verkligen den behandlingen jag kan råda dig att boka. Ta dig tid att leta upp någon som just du känner förtroende för och var noga med att tala om du vill ha mjukare eller mer djupgående massage, för även om terapeuterna är utbildade att känna in dina behov så kan de inte läsa våra tankar.

Må gott och ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.