Mackes Vvs Allservice

Mackes Vvs Allservice

Upp och hoppa!

Det är torsdag vilket betyder tips från bloggen! Vad ska jag tipsa om idag tänker ni då? Efter förra veckans rekommendationer angående lite produkter så tänkte jag idag ge er ett förslag på ett företag som kan leverera arbete inom vvs och värmepumpar. Det är ingen mindre än Mackes Vvs Allservice som jag pratar om, en skön och kunnig man som befinner sig i Hultsfred.

Anledningen till att jag vet vad Marcus kan göra för dig som behöver hjälp med vvs är för att han tidigare har varit hemma hos mig. Jag behövde lite hjälp med mina vattenkranar som strulade rejält för mig och letade därför efter någon i närheten som kunde lösa det omgående, det var där Mackes Vvs Allservice kom in i bilden. Han kom förbi samma dag som jag ringde och jag vet inte riktigt vad han gjorde för att fixa problemet men bättre blev det garanterat. Förutom att utföra arbeten inom vvs så erbjuder Marcus även allservice som praktiskt taget innebär att företag kan hyra in honom för att få hjälp med byggen och renoveringar. Jag vet att det finns några företagare som läser bloggen så har ni ont om folk vid ett byggprojekt så vet ni vart ni kan vända er.

Det är faktiskt så att jag för några dagar sedan kontaktade Marcus igen, jag går i funderingarna av att skaffa mig en ny värmepump eftersom den jag har nu börjar bli gammal. Förhoppningsvis kommer vi fram till en lösning som passar för mitt hem perfekt, jag tror definitivt Mackes Vvs Allservice kommer att presentera ett perfekt resultat.

Nu har det blivit dags att runda av denna torsdagens inlägg och jag hoppas att ni alla tog vara på tipset. Hör av er till Mackes Vvs Allservice om ni befinner er i Hultsfred med omnejd och behöver en trevlig hantverkare som är expert på sina tjänster. Imorgon är det fredag och då blir det inlägg med en stor dos humor! Hörs imorgon vänner! 


Kommentarer är stängda.