Jag sålde ett dödsbo i Nyköping

Jag sålde ett dödsbo i Nyköping

Idag ska jag skriva till er om en sak som jag hoppas kan vara till hjälp för er som har ett dödsbo i Nyköping med omnejd som ni vill få sålt. Jag var själv i en sits för några månader sedan då jag stod som ägare till ett dödsbo. Det var en faster som gått bort och jag var närmast anhörig så det föll på mitt ansvar att ta hand om detta dödsbo. Det var ingen situation jag var förtjust i för jag jobbar heltid och bor en bit bort. Jag fick vara effektiv och snabbt gå igenom vad det var jag själv ville behålla och resten bestämde jag mig för att sälja till Hyndevad Secondhand, det är en secondhandbutik som också finns till för dem som vill sälja ett dödsbo i Nyköping eller någon annannstans i Södermanland. 

Det här företaget köper allt som de anser går att sälja i deras secondhandbutik, och vill man inte själv ha besväret med att göra sig av med alla saker som kan finnas i ett dödsbo så är det fantastiskt bra att det med hjälp av Hyndevad Secondhand går att bli av med sakerna. Jag vill därför tipsa er som har en vän eller anhörig som har avlidit om att det här företaget finns och att det är till dem som ni kan vända er ifall ni tycker att det skulle vara bekvämt och bra på alla sätt att avyttra ett dödsbo i Nyköping med omnejd till det här företaget. Tack vare att jag anlitade dem så sparade det mig en del tid. Jag hade annars fått ta ledigt från jobbet men det slapp jag nu. Uppriktigt sagt ville jag inte använda semesterdagar till att göra mig av med detta dödsbo men det slapp jag ju i och med att jag vände mig till Hyndevad Secondhand. 


Kommentarer är stängda.