Anlitat en städfirma i Höör

Anlitat en städfirma i Höör

Hej fina läsare

Äntligen fredag eller vad säger ni? Idag när jag kommer hem från jobbet så vet jag att jag kommer hem till ett nystädat hem. Jag har insett värdet av att anlita en städfirma och har hittat en i Höör som jag fick förtroende för. Det är ju så mycket som ska kännas rätt när man anlitar någon, inte bara att de ska ha tid att ta hand om ditt städ.

För mig vägde jag in flera bitar, en sak är såklart priset men jag betalar hellre lite mer för att vara nöjd med resultatet. Vad jag också tycker är viktigt är att känna förtroende för personalen som ska komma in i mitt hem. Det är en viss känsla och kanske något av en mental spärr att komma över innan man blir bekväm med att någon annan ska vara i mitt hem och ta hand om mitt städ. Nr man väl gjort det kan jag säga att det mest bara är skönt att slippa ta hand om själv.

Vad som också väger in när man ska anlita en städfirma är ju att de ska ha tid att komma en dag som passar dig, vissa är ju väldigt bokade. Jag tycker att det är skönare att de går in och städar när jag inte är där, för annars får jag nog dåligt samvete och springer med runt och hjälper till!

Jag hade sån tur att hitta den här städfirman i Höör som kunde komma dagtid på fredagar vilket gör att jag kan komma hem och ha en extra go helgkänsla när det är rent och fräscht. Nu är gillar jag att hålla ordning och rent runt mig så jag håller undan bra ändå under veckan, men bara att golven är dammsugna och tvättade är så skönt.

Ikväll blir det en lugn kväll i soffan framför Talang. Jag önskar er en fin fredag och en härlig helg!


Kommentarer är stängda.